Wie ben ik?

De geboorte van je kind is een van de meest bijzondere momenten in een mensenleven. Het verliezen van je kind, een van de meest ingrijpende. want wat gebeurt er als het anders loopt dan vooraf gedacht?

Geboren worden om meteen afscheid te moeten nemen lijkt een onmogelijke taak. Om afscheid te kunnen nemen zul je je baby ook welkom moeten heten en hierbij kan ik jullie helpen.

Mijn naam is Deborah Meeuwissen, als gespecialiseerd verpleegkundige heb ik jaren lang op verschillende wijze begeleiding gegeven rondom de geboorte, ook als dit anders ging, daar waar welkom heten meteen afscheid nemen werd. Een moment van ineens verdriet en angst, waaraan je je moet overgeven om te kunnen bevallen, om los te kunnen laten. Op dat moment is liefdevolle, goede en vakkundige begeleiding van essentieel belang. Ik kan tijdens deze bevallingen de ondersteuning geven die dan nodig is. als ervaringsdeskundige van traumatische gebeurtenissen, weet ik als geen ander hoe belangrijk persoonlijke begeleiding is.

Ook in de periode die daarna volgt, kan ik in de begeleiding van de aanloop naar de uitvaart en tijdens de uitvaart ondersteuning geven. Mijn werk is om na deze ingrijpende gebeurtenis samen met jullie, vanuit vertrouwen en veiligheid, te kijken wat jullie nodig hebben. Bij mij is geen begeleiding hetzelfde, jullie en je pasgeboren kindje zijn voor mij uniek. Mijn uitgangspunt is naast rust creëren, zorgdragen voor een uniek passend afscheid. Niets moet en alles is mogelijk. misschien weten jullie al dat je je overleden kindje mee naar huis wilt nemen, misschien twijfel je nog. Het is vooral belangrijk de keuze te maken die je op dat moment aankunt en dat je weet dat die keuze niet vast ligt. Je kunt ook later nog beslissen om je kindje naar huis te halen. Ik kijk samen met jullie wat voor jullie mogelijk is.  Het aller belangrijkste is dat het jullie persoonlijke afscheid wordt waarbij de mooie en waardevolle momenten van nu tastbare herinneringen voor de toekomst worden. Jullie baby verdient zijn eigen plekje.

ALS GEBOORTE … AFSCHEID NEMEN WORDT

Start typing and press Enter to search