Iedere begeleiding is persoonlijk & uniek

Tarief

Jullie zijn uniek, jullie kindje is uniek en jullie hebben recht op een persoonlijke begeleiding. Juist de uitvaart van een baby vraagt om toewijding, inlevingsvermogen en vakkennis. Zowel het traject als de kosten kunnen per begeleiding heel verschillend zijn. Ik zal jullie tijdens het traject iedere keer op de hoogte houden van de eventueel te maken kosten. Jullie kunnen op ieder moment aangeven wat jullie willen. Ik zal samen met jullie kijken naar wat wenselijk en mogelijk is. Als het kan probeer ik jullie zoveel mogelijk zelf te laten doen, want je wilt immers tot het laatst toe blijven zorgen voor je kind. Als er andere kinderen in jullie gezin zijn, dan kunnen zij ook helpen. De naaste familie oma’s, opa’s, ooms, tantes…..goede vrienden kunnen desgewenst ook een belangrijke rol spelen.

 zelf jullie kindje wassen en aankleden  zelf een mandje of kistje uitzoeken   zelf een verhaaltje schrijven  zelf je kindje aangeven  zelf je geboorte rouw kaart verzorgen  zelf…..”

In de chaos van de emotie zal ik jullie ruimte en tijd geven om zelf te kunnen beslissen. Wat jullie zelf willen gaan doen hoeft nog niet vast gelegd te worden in ons gesprek. Tijdens de periode van de voorbereiding naar het afscheid kijken we samen naar wat mogelijk en wenselijk is, maar vooral wat jullie willen. Niets moet en alles mag.

Vergoedingen

Als jij of je partner een uitvaartverzekering hebben, zijn de ongeboren kinderen vaak gratis meeverzekerd. De vergoedingen zijn verschillend per verzekeringsmaatschappij en je bent niet verplicht oude uitvaartbegeleiding van je verzekering in te schakelen. Kies je voor mij, dan kies je voor een persoonlijker begeleiding en die zelfs goedkoper kan zijn.

Budget

Afscheid van je baby nemen, daar zijn ook kosten aan verbonden. Iets waar je in deze situatie niet aan wilt denken. Samen kunnen we kijken naar wat mogelijk is voor jullie en kan ik jullie adviseren in het maken van keuzes, waardoor je een uitvaart kunt organiseren die betaalbaar is. Ik vind het erg belangrijk dat er voor iedereen de mogelijkheid is om begeleiding te krijgen bij de uitvaart van hun baby. Ik heb veel directe contacten met leveranciers die hier ook in mee kunnen denken. Ook heb ik leveranciers met een maatschappelijke functie waardoor kosten beperkt kunnen blijven, samen komen we er altijd uit om een afscheid te creëren die bij jullie past.

Transparantie

Ik zorg dat jullie op de hoogte blijven van de kosten. Jullie krijgen na ons eerste gesprek zo snel mogelijk een kostenoverzicht van jullie wensen. Als er veranderingen in keuzes zijn, wordt dit meteen aangepast en weer met jullie overlegt. Alles is bespreekbaar en als het wenselijk is, kan ik jullie ook helpen met het kiezen voor goedkopere alternatieven. Keuzes die de kosten beïnvloeden zijn het soort kistje of mandje, begraven of cremeren, vervoer van je kindje, kindje mee naar huis of niet, geboorte-rouw kaartje.

 

 

 

Hulp bij verliesverwerking

 Als je baby komt te overlijden moet je een manier zien te vinden om met dit enorme verlies om te gaan. De machteloosheid kan een diepe wond achterlaten. Het is belangrijk om hierbij steun te krijgen. Het verlies, de rouw is zo onvergelijkbaar diep en het praten met andere over je overleden baby veroorzaakt vaak ongemak bij andere mensen. Het gevolg is dat het onderwerp wordt vermeden, terwijl je hart schreeuwt om je verhaal te kunnen vertellen. Hoe pijnlijk is het als de naam van je baby niet meer genoemd wordt, waardoor het lijkt of de wereld vergeten is dat je kindje er ooit geweest is

Heb je vragen, wil je praten of heb je hulp nodig, dan kun je vrijblijvend contact met  mij opnemen. Samen kijken we wat ik voor je kan betekenen. Ik geef persoonlijke coaching en maak daarbij o.a. gebruik van ademhalingstechnieken en/ of creatieve opdrachten. Ik geef tools mee waarmee je bij een moment van een gevoel van machteloosheid je dicht bij jezelf kunt blijven en niet in het verlammende gevoel schiet, wat angst je kan geven. De sessies worden zowel privé als in groepsverband gegeven en zijn ook geschikt voor directe familieleden of andere betrokkenen.

Start typing and press Enter to search