Het eerste kennismakingsgesprek is vrijblijvend

Het kennismaking gesprek

Afscheid nemen van je baby is een ingrijpende en emotionele gebeurtenis. Je bent moeder geworden, vader geworden…..je bent een kraamvrouw…..en je moet afscheid gaan nemen van de toekomst. Het wordt het afscheid van jullie baby, een afscheid dat moet voldoen aan jullie wensen, waar jullie die waardevolle momenten creëren, die jullie later troost kunnen bieden. Het allereerste kennismakingsgesprek is vrijblijvend, waarbij we samen kunnen kijken of ik iets voor jullie kan betekenen.

 

Soms gaat het anders

Je bent bezig geweest met het verzinnen van namen en het maken van een nestje om jullie kindje een warm welkom te heten. Vanaf dat eerste clubje, wat gekriebel, tot de dag dat je moet gaan bevallen. En nu heb je te horen gekregen, dat jullie kindje, waar jullie zo naar verlangd hebben, niet levensvatbaar is…..niet meer leeft…..of is rondom de geboorte te komen overlijden. Om te kijken wat ik en wanneer ik iets voor jullie kan betekenen kunnen jullie mij benaderen, dit is ongeacht de zwangerschapsduur. De verloskundige, gynaecoloog of verpleegkundige kan jullie ook attent maken op mijn diensten. Het zou fijn zijn, als dit zo snel mogelijk gebeurt ( dit mag ook s’avonds laat) Je hoofd staat er niet naar en toch komt er in een korte periode veel op je af wat er moet gaan gebeuren en ik kan voor jullie hierin de rust creëren.

Ik kan jullie adviseren over de mogelijkheden die er zijn rondom het afscheid nemen van je baby. Voor de voorbereiding kunnen we samen kijken waar ik iets voor jullie kan betekenen. Nadat we samen contact hebben gehad zal ik zo snel mogelijk langs komen, dit kan in het ziekenhuis of bij jullie thuis. Willen jullie dat ik samen met jullie het afscheid ga begeleiden dan ben ik tot en met afscheid 24 uur per dag bereikbaar voor jullie.

Start typing and press Enter to search