Deborah is een betrouwbare, deskundige, attente en hulpvaardige in verloskunde gespecialiseerde verpleegkundige, die niet alleen met deze eigenschappen maar ook door haar warme positieve en goedgemutste persoonlijkheid een grote steun voor barenden en hun partners was en zeker ook door haar expertise voor ons als gynaecologen van grote waarde bleek.

Ik heb goed en plezierig ruim zeven jaar met haar samengewerkt.

A.F.Zürcher, gynaecoloog

Lieve Deborah,

Wij willen je nogmaals heel erg bedanken voor je hulp, motivatie en steun tijdens mijn bevalling gister. Ik vond het een heftige ervaring, maar ben ervan overtuigd dat jij het een stuk prettiger hebt gemaakt en ik ben zooo blij dat jij ons geholpen hebt! Echt een engel op ons pad, precies wat ik nodig had tijdens een voor mij zeer heftige ervaring.

 

Dank je wel Deborah,

Onze zoon is helaas overleden, te vroeg geboren en jammer genoeg zeer vroeg heen gegaan. Een zuster heeft het telefoonnummer van Deborah gegeven. Toen ik haar aan de lijn had maakte ik een afspraak om over onze uitvaart te praten. Zij kwam meteen s’ avonds naar het ziekenhuis en wij hadden na afloop  van het gesprek een goed en geruststellend gevoel over gehouden. Toen Deborah weg ging gaf ze mijn vrouw een hartelijke knuffel en een kus, dat waardeerde mijn vrouw zeer. Wij hebben de uitvaart met een klein groepje gedaan. Deborah en haar partner hebben met heel veel respect en eerbied de ceremonie verzorgd. Wij kunnen zeggen dat dit afscheid voor ons zeer waardig is verlopen. Ik ben zeer blij dat Deborah deze periode er voor ons was.

Neem voor een persoonlijk vrijblijvend gesprek contact met mij op.

Start typing and press Enter to search